De hondenschool Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
hondenschool zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Hondenschool Gelderland

een hondenschool vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

collie contact marmyns

socialisatie en gehoorzaamheidscurssussen voor schotse herders en andere rassen

laag keppel
telnr :


hondenschool perro

hondenschool perro is gespecialiseerd in opvoedingscursussen. u wordt door een gediplomeerd instructeur op een kleinschalige en ontspannen wijze begeleid in de opvoeding van uw hond.

emst
telnr : 0578-662578


Quispelacademie

Elke hond is uniek en daar zijn onze trainingen en cursussen op gericht. Maatwerk voor de hond! Maar ook hondenmassage en aromatherapie en de hond als spiegel voor de mens. Zo is er een persoonlijke effectiviteitstraining en communicatietrainingen door middel van de hond als spiegel. Ook kinderen en mensen met een beperking kunnen bij ons aan de slag met honden. Kijk voor meer informatie op onze website!

Tot ziens op 1 van onze cursussen/workshops/trainingen!
Malden
telnr : 06-21852313


Ik wil een brave hond!!

?Ik doe met enorm veel plezier mijn werk: Ik help mensen die problemen hebben met hun hond. De relatie die mensen met hun hond hebben kan verstoord raken en ik zie het als een uitdaging om die weer te herstellen. Ook geef ik trainingen aan eigenaren van puppy?s waarin zij leren hoe zij hun hond het beste kunnen trainen en opvoeden. Zo veel gedragsproblemen zijn te voorkomen door direct te beginnen met een pup de juiste dingen te leren. Ik haal daar dan ook veel voldoening uit.
Individuele, klantgerichte benadering (elke hond en elke baas is uniek), dier- ?n mensvriendelijk, up-to-date theoretische kennis gecombineerd met uitgebreide praktijkervaring en inzicht in leerprocessen bij mens en dier zijn belangrijke kernwoorden voor mijn aanpak.?

Meer informatie vindt u op: www.ikwileenbravehond.nlEde
telnr : 0318-640377


Hondenschool Maik Didam

U bent op zoek naar een leuke hondenschool, waar het welzijn van uw hond, het trainen op een positieve wijze en plezier centraal staan? Dan bent u bij Hondenschool Maik Didam aan het juiste adres! Wij verzorgen puppycursussen, basiscursussen, combinatiecursussen gevorderden, individuele cursussen en gedragstherapie. Op onze hondenschool geven alleen gediplomeerde instructeurs les.

Hondenschool Maik Didam heet u en uw hond van harte welkom!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Hondenschool Maik Didam
Heideweg 12
6942 NT Didam, gemeente Montferland
06 - 17 38 98 10
www.hondenschoolmaik.nl
Didam
telnr : 06-17389810


Hondenschool Shyla

Welkom bij Hondenschool Shyla

Bij hondenschool Shyla zijn alle rassen welkom. Van rashond tot bastaard en van hond van goede huize tot zwerfhond. Voor iedere hond bestaat een training die bij hem of haar past.

?Mensen denken dat honden mensen zijn en de honden denken dat mensen honden zijn?

Wanneer dit waar is, ligt de prioriteit bij het leren begrijpen van elkaars taal. Gelukkig zijn wij mensen in staat, te leren begrijpen dat honden geen mensen zijn, andersom is dat niet zo.

Een hond zal er altijd vanuit gaan dat wij hem begrijpen (dus eigenlijk ook hond zijn). In feite ligt hiermee tevens vast wie dan de verantwoordelijkheid heeft om te leren begrijpen. Wij dus!

Hondenschool Shyla helpt u hierbij!
Neem snel een kijkje op onze site hondenschoolshyla.nl voor onze afwisselende cursussen en meldt u snel aan!
Zevenaar
telnr :


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl