De hondenschool Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
hondenschool zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Hondenschool Drenthe

een hondenschool vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

KC Hoogeveen e.o.

Het meeste plezier beleeft u aan een goed opgevoede hond. Wat het opvoeden betreft: KC Hoogeveen kan u hier uitstekend bij helpen! Wij staan garant voor verantwoorde lessen en passen positieve trainingsmethoden toe, de slipketting is verleden tijd bij KC Hoogeveen. KC Hoogeveen heeft goed opgeleide instructeurs, die cursussen hebben genoten bij instellingen als O&O en Cynophilia Kynologenclub Hoogeveen e.o. is 17 mei 1963 opgericht, en is een begrip in de verre omgeving. KC Hoogeveen is een grote vereniging, gelegen aan de rand van Hoogeveen, op hobbycomplex "de Uitwijk"
U kunt gratis parkeren op onze parkeerplaats, ons adres is: Achteromsedijk 8F in Hoogeveen.
Hoogeveen
telnr : 0528-275465


Jump-A-Round DogSport

Veelzijdige en leuke cursusaanbod; van puppycursus tot speuren, van clickertraining tot agility, van beginnersniveau tot aan WK deelname, bij Jump-A-Round kan het allemaal!
Onze ervaren en enthousiaste team van instructeurs heet u en uw hond van harte welkom. Trainingen vinden plaats in Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen en Schoonoord.
Naast de gewone cursussen regelmatig workshops, lezingen, wandelingen en andere activiteiten. Geef je hond een hobby!Nieuw Amsterdam
telnr : 0631217863


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl