De hondenschool Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
hondenschool zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Hondenschool Brabant

een hondenschool vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Animal Click

Animal Click is D? Professionele Hondenschool van Betty Buijtels, waarin zij met groot enthousiasme haar kennis, ervaring en liefde uitdraagt. Het is een kennis- en trainingscentrum, waar u terecht kunt voor al uw vragen, voor voorlichting, advies en begeleiding m.b.t de aanschaf, opvoeding en/of het (probleem)gedrag van uw hond. Onze cursussen zijn bedoeld voor iedere hondeneigenaar die bewust met zijn hond wil omgaan, die wil weten waar hij mee bezig is. Wij leren u hoe uw hond leert en hoe u daarmee z? om kunt gaan, dat u op een positieve, hondvriendelijke manier gedrag aan- of afleert. Dus in plaats van strijd en frustratie, uitdaging, interactie en plezier.
Onze kracht en specialiteit ligt in de clickertraining. Deze ijzersterke en mens-diervriendelijke methode combineert onze deskundigheid met de talenten van u en uw hond en vormt zo de sleutel tot succes! Betty Buijtels is de eerste Europese Karen Pryor gecertificeerde clickerinstructeur.
Wij beschikken over zowel een omheinde buitenlocatie als een binnenlocatie
Bergeijk
telnr :


WilmavanHoeselFotofrafie

uw lieveling professioneel gefotografeerd voor een zeer schappelijke prijs. Fotograaf komt op lokatie. Website:www.wilmavanhoeselfotografie.nl


Liessel
telnr :


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl